PT Oslo

Det er mange muligheter for å trene med en personlig trener i Oslo. Her skal vi se noen forskjellige trenings- og PT-studioer som tilbyr personlig trening i Oslo, og dessuten fortelle deg hvordan du kan finne riktig personlig trener for deg.

Barcode i Oslo på dagtid

Bli matchet med en personlig trener

Fyll ut et enkelt skjema så matcher vi deg med den personlige treneren som best dekker dine behov

personal trainer and female client
Forfatter av artikler

Eilert Akerstad

Publisert: 04-24-2023

Sats

Sats tilbyr personlige trenere på en rekke forskjellige treningsstudioer rundt om i hovedstaden. De personlige trenerne har ulik grad av erfaring/kompetanse, og sats skiller mellom 5 ulike nivåer på PT’ene sine. Prisen man må betale for en PT avhenger både av nivået på PT’en man ønsker, men også hvor stor pakke man kjøper. Eksempelvis betaler man ca. 650 kr per time for en PT på laveste nivå om man kjøper 10 pakker. Den samme pakken med en PT på øverste nivå betaler man derimot rundt 1300 kr for per time. En stor fordel med sats er at de har treningsstudioer spredt rundt over hele byen, sånn sett vil de aller fleste ha tilgang på en PT innenfor en relativt kort reise-distanse. Så vidt vi har forstått er man nødt til å være medlem på sats for å kunne benytte seg av de personlige trenerne der, dette kan gjøre det litt kostbart ettersom man da både må betale for medlemskap og PT. Imidlertid vil man jo da også ha tilgang til å gå trene på studioet når man ønsker. Et annet aspekt som man må ta i betraktning om man ønsker å trene med en PT på sats, er om man ønsker å trene helt privat med sin personlige trener. På de sats-sentrene vi har vært innom har PT-timene ikke vært private; altså man må trene med andre kunder til stede i lokalet. Men det er mulig sats tilbyr forskjellige løsninger her. En veldig fin ting som sats tilbyr, er barnepass mens man trener (enten det er med eller uten PT).

Optimal trening

Optimal trening er Norges største dedikerte personlig trener senter. Studioet er sentralt plassert på bislet og har spesialisert seg på personlig trening. De tilbyr kostholdsveiledning, kroppsanalyse/fettprosentmåling, online trening, og naturligvis fysisk trening på selve studioet. Selve lokalene ligger noen etasjer opp og har en hyggelig og åpen atmosfære. Så vidt vi vet tilbys ikke total privat personlig trening på studioet (altså at du kan trene helt alene i lokalet med kun deg og en pt tilstede), men fordi det er et dedikert pt-studio er vårt inntrykk at det er færre kunder der enn på de store sentrene som sats, fresh fitness osv.

Sterk helse & trening

Sterk finner man på to ulike lokasjoner, Hasle og Løren. Det er et moderne treningsstudio som tilbyr både egentrening, gruppetrening, samt online og fysisk personlig trener. Prisen for en PT varierer ut fra om man er medlem eller ikke, sånn sett kan kunden selv velge om hen ønsker et medlemskap eller utelukkende ønsker å trene med en personlig trener. Deres vanligste produkt er PT55 som betyr at man trener 55 minutter med en personlig trener. Sterk tilbyr på samme måte som Sats, barnepass mens man trener der. Sterk tilbyr dessuten også barseltimer for nybakte mødre, samt at de har fysioterapeuter tilgjengelig.

StudioDay

StudioDay ligger like ved Colloseum Kino på Majorstua. Dette er et forholdsvis lite PT-studio som utelukkende tilbyr privat trening med PT. StudioDay har et ekslusivt preg og er for deg som ønsker å trene helt i ro og fred med en personlig trener. På studioet finner man moderne treningsapparater, og dessuten forskjellige apparater for måling av ting som hjertefunksjon, kondisjon, fettprosent osv. Det er viktig å bite seg merke i at man kun kan trene med personlig trener her, man kan altså ikke poppe innom for en treningsøkt på egenhånd når man måtte ønske. For noen er dette en ulempe, mens for dem som utelukkende ønsker å trene under veiledning av en PT er det uproblematisk. StudioDay tilbyr også terapeuter som naprapater, fysioterapeuter og massører.

Oslo PT-studio

Oslo PT-studio ligger like ved StudioDay på Majorstua. Her tilbys enten total privat trening med PT, eller så vil det være et par andre kunder til stede i lokalet. All trening foregår imidlertid under veiledning av PT. Lokalet ligger plassert i en underetasje, men man får overhodet ikke følelsen av å være i en innestengt treningskjeller. Atmosfæren er hyggelig, og lokalet er lyst. Oslo PT-studio tilbyr kostholdsveiledning, livsstilsendringer, bedriftstrening og PT alene eller i grupper.

Myrens sportssenter

Myrens er en av Oslos mest populære treningssentre, og tilbyr et bredt utvalg av treningsfasiliteter, inkludert personlig trening. PT-ene her er erfarne og kan tilpasse treningsopplegg for ulike behov, fra vektnedgang til styrketrening. Så vidt vi vet er man avhengig av å være medlem på senteret for å kunne benytte seg av PT’ene der, men da får man til gjengjeld tilgang til et stort treningssenter med mulighet for blant annet styrketrening, klatring og squash. Myrens har en avdeling på Torshov, og en i Nittedal.

Andre treningssentre/studioer

Sentrene og PT-studioene som vi har skrevet om her representerer selvsagt bare et lite utvalg av de sentrene og studioene som finnes i Oslo. Det blir mer og mer vanlig med personlig trening, og majoriteten av treningssentre i Oslo tilbyr PT-tjenester.

Hvordan finne riktig PT for deg?

Her er noen tips for å finne den beste personlige treneren for deg:

Identifiser dine mål: Først og fremst, definer dine treningsmål. Er det vektnedgang, muskelbygging, bedre utholdenhet, eller å forbedre en spesifikk idrettsevne? Å vite hva du vil oppnå, vil hjelpe deg med å finne en trener som spesialiserer seg på dine interesser.

Sjekk kvalifikasjoner: En god personlig trener bør ha relevante sertifiseringer fra anerkjente organisasjoner. Sjekk deres bakgrunn og kvalifikasjoner for å forsikre deg om at de har riktig kompetanse.

Erfaring: Erfaring er viktig når det gjelder personlige trenere. En trener med solid erfaring vil kunne tilpasse treningsplaner for ulike behov og evner og kan også håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå underveis.

Personlighet og kommunikasjon: En god personlig trener bør være i stand til å motivere og kommunisere effektivt. Finn en trener som du føler deg komfortabel med og som du kan kommunisere godt med. Det er viktig å ha en god kjemi med treneren din for å få mest mulig ut av treningen.

Tilbakemeldinger og referanser: Snakk med tidligere eller nåværende klienter av treneren for å få et innblikk i deres arbeidsmetoder, resultater og tilfredshet. Gode ​​anbefalinger og referanser kan gi deg trygghet i valget av trener.

Pris og tilgjengelighet: Personlig trening kan variere i pris avhengig av trenerens erfaring, kvalifikasjoner og sted. Finn en trener som passer inn i budsjettet ditt og som har tilgjengelighet som passer din timeplan.

Treningsmiljø: Forsikre deg om at treningssenteret eller treningsområdet er et sted der du føler deg komfortabel og inspirert. Atmosfæren og utstyret som tilbys, vil påvirke trenings-opplevelsen din.

Ved å følge disse tipsene, kan du øke sjansene for å finne en personlig trener som passer dine behov og mål. Husk at det kan ta litt tid å finne den perfekte treneren, så vær tålmodig og prøv forskjellige trenere før du tar en endelig beslutning. Du kan også få hjelp av oss her i PTmatch om du ønsker å finne riktig pt for deg, fyll ut skjemaet på hovedsiden vår, så hjelper vi deg.

Les også

image

Personlig Trening

Personlig trening innebærer å samarbeide med en kvalifisert personlig trener for å ...

image

David Scavera

Les mer

image

Personlig trener kurs

Personlig trening er en stadig voksende bransje, og det å være kvalifisert er nøkke...

Forfatter av artikler

Eilert Akerstad

Publisert: 03-09-2024

Les mer

image

Trenger jeg PT?

Mange av oss har stilt spørsmålet: "Trenger jeg virkelig en personlig trener (PT) f...

Forfatter av artikler

Eilert Akerstad

Publisert: 08-20-2023

Les mer