Brukervilkår

Ptmatch.no

VENNLIGST LES INFORMASJONEN UNDER NØYE. DEN INNEHOLDER VIKTIG JURIDISK INFORMASJON FOR DEG SOM BRUKER AV DENNE NETTSIDEN.

Våre brukervilkår ble sist oppdatert 30.06.2022

1. Innledende bestemmelser

1.1. Disse brukervilkårene gjelder for ptmatch.no, som er eid og driftes av Digitalus AS - org.nr. 924 861 584

1.2. Brukervilkårene kan når som helst bli gjenstand for endringer. Du som besøkende av nettsiden plikter å holde deg oppdatert på de til enhver tid gjeldende bestemmelsene her.

2. Om informasjonen på denne nettsiden

2.1. Informasjonen på denne nettsiden er skrevet av innholdsprodusenter uten helsefaglig, ernæringsfaglig eller idrettsfaglig kompetanse. Innholdprodusentene forsøker å sikre at alt innholdet er korrekt ut fra et helsefaglig, ernæringsfaglig og treningsfaglig perspektiv, men dette kan ikke garanteres. Det forutsettes derfor at brukerene av denne nettsiden konfererer med personer med henholdsvis helsefaglig, ernæringsfaglig eller idrettsfaglig kompetanse for å forsikre seg om informasjon de måtte finne på denne nettsiden er korrekt.

2.2. Vi forsøker å holde informasjonen på denne nettsiden så oppdatert som mulig. Men vi kan ikke garantere at informasjonen er i tråd med de nyeste offisielle rådene innen trening, ernæring eller helse.

2.3. Resultatet fra BMI-kalkulatoren som du finner på denne nettsiden skal ikke benyttes til å foreta kostholds- eller treningsbeslutninger. Vi oppfordrer til å ta kontakt med helsefaglig personell innen slike valg foretas.

2.4. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader, tap eller død som måtte inntreffe på bakgrunn av informasjon som brukere finner på denne nettsiden.

2.5. Vi tar ikke ansvar for økonomiske tap som måtte inntreffe på bakgrunn av informasjon som brukere finner på denne nettsiden.

3. Om matchingstjenesten på denne nettsiden

3.1. Hva mener vi med matchingstjenesten?

Med matchingtjensten mener vi denne nettsidens hovedtjeneste, som er å matche fysiske personer med personlige trenere. Dette skjer gjennom at brukeren fyller ut et skjema, og at informasjonen som fylles inn videreformidles til personlige trenere og treningssentre som vi samarbeider med.

3.2. Vi samarbeider kun med personlige trenere som vi selv mener holder høy kvalitet, og som oppfyller norske krav til utdannelse for personlige trenere. Vi tar imidlertid ikke ansvar for den faktiske kvaliteten på de personlige trenere som du måtte bli matchet med gjennom vår matchingstjeneste.

3.3. Vi tar ikke under noen omstendighet ansvar for skade, sykdom, død som måtte inntreffe i samarbeidet mellom deg og en personlig trener som du har blitt matchet med gjennom vår matchingstjeneste.

3.4. Vi tar ikke under noen omstendighet ansvar for økonomiske som måtte inntreffe i samarbeidet mellom deg og en personlig trener som du har blitt matchet med gjennom vår matchingstjeneste.

4. Reservasjon mot telefonsalg og reklame

4.1 Ved å sende inn skjemaet på denne nettsiden godtar du at vi eller de personlige trenerne som vi samarbeider med, kontakter deg på tross av eventuell registrering i reservasjonsregisteret.

5. Kontakt

5.1. Spørsmål knyttet til disse brukervilkårene kan sendes inn via vårt kontaktskjema. Vi besvarer alle henvendelser senest innen 48 timer.