Samarbeid mellom Maksimal og PTmatch

I denne blogposten tar vi en nærmere kikk på samarbeidet mellom Maksimal og PTmatch. 2 pionérer innen PT- og helsebransjen.

image

Bli matchet med en personlig trener

Fyll ut et enkelt skjema så matcher vi deg med den personlige treneren som best dekker dine behov

personal trainer and female client
En forfatter av artikler

Øyvind Bringedal

Publisert: 02-09-2024

Innholdsfortegnelse

  Samarbeidet mellom kiropraktorklinikken og personlig treningssenter Maksimal, og PT-match, har åpnet dørene for en spennende allianse som har som mål å forbedre folks helse på alle nivåer. Dette partnerskapet kombinerer Maksimals ekspertise innen veiledet trening, kiropraktikk, fysioterapi og massasje, og den innovative PT Match-tjenesten som kobler deg med din egen personlige trener.

  Maksimal, kjent for sitt engasjement for helhetlig helse, ønsker å tilby kundene en komplett opplevelse som ikke bare fokuserer på trening, men også på velvære og rehabilitering. Klinikken bringer med seg erfaring og kunnskap om kroppens struktur og funksjon, mens Maksimal tilbyr veiledet trening, kiropraktor, fysioterapeut og massører for å sikre at hver kundes behov blir ivaretatt.

  PT Match-tjenesten er et unikt tilskudd som gjør at kunder kan finne den perfekte personlige treneren som passer deres behov og mål. Dette gjør det enklere for folk å komme i gang med en skreddersydd treningsplan som er tilpasset deres individuelle krav og ambisjoner. Målet er å hjelpe hver enkelt person til å realisere sitt fulle potensial og oppnå en sunnere livsstil.

  Begge selskapene uttrykker glede over dette samarbeidet og ser frem til å skape en positiv innvirkning på lokalsamfunnet. Ved å kombinere kompetansen til kiropraktorklinikken med treningsfasilitetene og tjenestene til Maksimal, håper de å kunne tilby et bredt spekter av helsetjenester som adresserer både forebygging og behandling.

  Den felles visjonen er å skape et støttende miljø der kunder kan føle seg trygge og motiverte til å jobbe mot sine helsemål. Samarbeidet vil også åpne for workshops, seminarer og arrangementer som fokuserer på helhetlig velvære, og dette vil være en ekstra ressurs for lokalsamfunnet.

  Dette partnerskapet mellom Pt-match og Maksimal markerer begynnelsen på en spennende reise mot bedre helse for alle. Med deres kombinerte innsats og dedikasjon ser fremtiden lys ut for de som ønsker å ta kontroll over sin velvære. Sammen håper de å inspirere og veilede lokalsamfunnet mot en sunnere og mer balansert livsstil.

  Les også

  image

  Er du klar for en personlig treningsopplevelse som overgår alt annet?

  Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med LVLUP Treningsstudio. LVLUP, sentral...

  En forfatter av artikler

  Øyvind Bringedal

  Publisert: 03-11-2024

  Les mer

  En overvektig mann drikker vann

  Overvekt og fedme

  Overvekt er et økende problem på verdensbasis. I denne artikkelen hjelper vi deg me...

  En forfatter av artikler

  Øyvind Bringedal

  Publisert: 04-30-2023

  Les mer

  Kvinne som tar seg i nakken på grunn av smerter

  Trening som behandling for nakkeplager

  Nakkeplager er noe som mange sliter med. Her ser vi på hvordan trening kan fungere ...

  Fysioterapeut Jardar Gundersen

  Jardar Vigre Gundersen

  Publisert: 10-24-2022

  Les mer